Sociedad
SEGONA B

El FC Andorra destitueix Gabri García

La mala ratxa de resultats ha estat el dentonant i el seu substitut serà Nacho Castro

Gabri Garcia, ex entrenador del FC Andorra. / FC Andorra

Andorra la Vella

El FC Andorra destitueix a Gabri i Nacho Castro serà el seu substitut.

Segons ha avançat Mundo Deportivo i ha pogut confirmar la Cadena SER, la directiva del club tricolor ha pres la decisió després de la mala ratxa de resultats que va culminar el passat diumenge amb una derrota davant de l’atlètic Llevant per 0-1.

L’equip porta set part partits sense conèixer la victòria sumant tres derrotes consecutives, fet que l’allunyat de les places de play-off d’ascens. Actualment, és novè a vuit punts del quart lloc i només ha sumat 3 dels 21 punts possibles.

El seu substitut serà l’entrenador de l’Horta, Nacho Castro. Segons han explicat fonts properes a l’entitat dirigida pel grup Kosmos, el club no confirmarà la sortida de Gabri fins que no estigui del tot lligada.

Gabri va agafar les regnes de l’equip a finals del 2018 a Primera Catalana. El seu primer partit com a entrenador tricolor va ser el 5 de gener del 2019 al camp de l’Almacelles. Tot i perdre en el primer enfrontament va aconseguir pujar l’equip a la Tercera Divisió amb una gran segona volta. L’ascens a Segona B es va materialitzar als despatxos. En la primera volta el FC Andorra va comandar en algunes jornades la classificació però des del 5 de gener que no guanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00