Sociedad

La Sea Otter Europe tindrà més de 500 bicis per provar

Tres mesos abans del seu inici, l'espai firal ja està pràcticament tot ocupat

La quarta edició incorporarà un campionat d'Europa per a mecànics i un festival internacional de cinema i ciclisme

Una prova de gravel. / Imatge: Sea Otter Europe

Girona

La quarta edició de la Sea Otter Europe (Girona, 29-31 de maig) fa un altre pas endavant. A falta de tres mesos per l'inici, el seu director, Albert Balcells, ha confirmat que ja "quasi el 100% de l'espai firal està ocupat" i incorporen entre els seus patrocinadors firmes de talla mundial com Continental, Garmin o Canyon.

El certamen combina competició i oferta lúdica. La prova Marathon per la Vall del Llémena segueix sent una de les més destacades. Tindrà dues distàncies (37-70 kms) i seguirà permetent la coexistència entre riders professionals i amateurs.

També segueix en vigor la Pirinexus gravel, un circuit circular de 350 kms que travessa el Pirineu al que s'hi afegeixen dues proves de menor distància (60-77) per ciclistes menys preparats.

La Ciclobvrava, les proves d'eliminació al voltant de Fontajau, una prova per a bicicletes BTT de més de 25 anys i una prova de Marathon per E-MTB son altres punts forts del programa esportiu.

En la vessant comercial, hi haurà més de 500 bicicletes per provar, "el 70% de les quals son elèctriques", puntualitza Balcells. Es tracta d'un mercat que està en clara expansió.

Aquesta edició també comptarà amb novetats, com un campionat d'Europa per a mecànics i un festival internacional de cinema sobre el món de la bicicleta. Balcells ha explicat que estan treballant en la possibilitat d'organitzar un congrés sobre el negoci de la bicicleta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00