Sociedad
LA MASSANA

La Massana aprova els crèdits reconduïts per valor d'1,2 milions d'euros per fer front a inversions en curs

Les cònsols presidiran el consell d'administració d'EMAP i es busquen nous perfils per profesionalitzar-lo

Composició del consell de comú de la parròquia / Comú de la Massana

Són préstecs fets durant l’exercici anterior que es mantenen enguany i que entre altres coses, permetran finançar els treballs d’enderroc de l’annex del pavelló de l’Aldosa. Aquesta és l’obra més important i se li destinarà més de la meitat d’aquests diners.

La cònsol ha recordat que els crèdits es finançaran mitjançant disminució de la tresoreria i que per tant, no generen endeutament.

Per altra banda, també s’ha aprovat la composició del consell d’administració d’EMAP SAU, que estarà presidit per Molné i per la cònsol menor, Eva Sansa, i també en formaran part, els consellers Josep Maria Garrallà i Jordi Areny com a vocals. A més, s’ampliarà el nombre de cadires fins a les vuit per avançar en la professionalització de l’òrgan que ja va començar l’any passat amb el nomenament de David Moreno i de Patrick Toussaint. En concret es buscarà un perfil de financer i un altre d’empresari.

Molné ha recordat que es treballarà en l’entrada de capital privat a l’estació per tal de poder tenir una injecció de capital que permeti augmentar la capacitat d’inversió de l’estació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00