Sociedad
ESPORTS

Jugadors de la selecció d'hoquei patins estan molestos amb la FAP per com s'ha fet el relleu a la banqueta

Gerard Miquel recorda que ho van saber a través de les xarxes socials i ells mateixos li van dir a Pedrós

Gerard Miquel expressa el malestar de la plantilla / Radio Igualada

Andorra la Vella

Miquel Umbert és el nou seleccionador en substitució de Climent Pedrós. Un canvi que ha agafat per sorpresa als membres del combinat com el seu capità, Gerard Miquel, qui ha volgut deixar clar que no tenen res en contra el nou tècnic però assenyala que els jugadors es van assabentar del canvi a través de les xarxes socials i que ningú de la federació els havia comunicat res amb anterioritat. A més van ser els mateixos jugadors que li van comunicar la notícia al mateix Pedrós. Per aquest motiu, creu que les formes no van ser les correctes.

La selecció andorrana està inscrita per jugar l’Europeu que es celebrarà del 17 al 24 de juliol a França, en què s’enfrontarà a Portugal, Itàlia, alemanya i Bèlgica. Miquel es queixa que a hores d’ara no saben res de la planificació i en aquest sentit, considera que la figura d'Umbert no és el tipus d’entrenador que necessiten per les seves maneres de fer.

De la seva banda, el nou seleccionador es mostra il·lusionat amb el nou repte i diu que l’objectiu és començar a treballar amb els jugadors i planificar el Campionat d’Europa. Ha apel·lat a la seriositat per tal que puguin sortir els resultats esperats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00