Sociedad

Les veus de més de 20 dones ressonaran a la segona edició de l'especial "Lleida amb Veu de Dona"

El programa de SER Catalunya ha estat guardonat amb un accèssit dels XIII Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Amb veu de donaCADENA SER

Lleida

Ràdio Lleida i SER Catalunya reuniran més de vint dones que, al llarg del matí del dimecres, dia 4 de març, explicaran des de l’escenari de l’auditori del CaixaForum Lleida les seves experiències personals i professionals amb perspectiva de gènere.

Un especial radiofònic de tres hores que serà conduït i presentat per la periodista Rosa Badia, que té com a objectiu donar veu als testimonis i les reivindicacions de les dones de Lleida des de diferents àmbits i sectors.

Empresàries, directives, investigadores, periodistes, artistes, escriptores, esportistes, estudiants i professionals liberals conversaran al llarg del programa a les diferents taules temàtiques organitzades, taules que s’intercalaran amb la actuació musical en directe de la cantant Dàhlia Duran.

El programa, que ha estat reconegut recentment amb un accèssit pel jurat dels Premis Mila de Periodisme, serà realitzat cara al públic. L’auditori del CaixaForum obrirà les portes a partir de les 09:30 h. L’entrada és gratuïta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00