Sociedad

Anna Punsí i els 25 anys de "El Balcó", reconeguts als Premis Ràdio Associació de Catalunya

Els premis s'entregaran en una gala el 25 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

La cap de tribunals de SER Catalunya, Anna Punsí CADENA SER

Barcelona

Entre les 102 candidatures presentades, aquest any el jurat dels 20ens premis Ràdio Associació de Catalunya ha decidit premiar com a millors professionals a la cap de tribunals de SER Catalunya Anna Punsí, juntament amb els responsables de la secció de Catalunya Ràdio i RAC1, Maria Núria Revetlle i Benet Íñígo. El jurat valora "el sobreesforç de síntesi i comprensió cap als oients en la informació de tribunals, especialment en un any en què la sentència del procés ha marcat bona part de l'actualitat".

Reconeixements també al corresponsal de RAC1 a les Terres de l'Ebre Esteve Giralt per la seva cobertura durant el temporal Glòria. I com a millor programa, el premi és pel "Via Lliure" també de l'emissora del Grup Godó.

Pel que fa a la programació local, es reconeix al programa "Un dia més", d'UA1 Lleida Ràdio, i també es reconeix la cobertura de les ràdios locals de l'Alt Maresme (Tordera, Palafolls, Malgrat, Pineda i Calella) durant els dies del temporal Glòria.

I a proposta pròpia, el jurat i el Consell Rector de RAC volen fer una menció d'honor als 25 anys de trajectòria d'un dels programes històrics d'aquesta emissora, "El Balcó", ara conduït per Carla Turró però que va ser ideat fa mig segle per la Glòria Serra i a qui van seguir Manel Borrell o Sergi Caballero. En aquesta menció, es valora el fet de "presentar l'actualitat amb la utilització de tots els gèneres radiofònics i esdevenint tot un referent".

La conductora del programa 'El Balcó', Carla Turró / Cadena SER

Juntament amb "El Balcó", menció especial també a la trajectòria del periodista esportiu Manolo Oliveros i les seves narracions del Barça a la COPE, la recopilació dels millors moments de Catalunya Ràdio que fa el Santi Carreras a "Dies de Ràdio” i el programa d'estiu de referència a RAC1 "Hawai 19.05" dirigit i presentat per Jordi Beltran.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00