Hora 25 la Vall d'AlbaidaHora 25 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus

Bocairent aplica mesures de caràcter econòmic i social per combatre el Covid-19

Per tractar de paliar l'impacte que la quarentena portarà a la localitat

Foto panoràmica de la localitat de Bocairent / Ricard Ferre Jornet

Ontinyent

L’Ajuntament de Bocairent ha llançat un comunicat oficial al que ha decretat una sèrie de mesures de caràcter econòmic i social per fer front a la crisi del Covid-19.

Pel que fa a les mesures econòmiques, l’Ajuntament de Bocairent no girarà cap pagament a persones físiques i jurídiques durant el període d’estat d’alarma. Per tant, cap quota o taxa dels tramitats directament des del consistori com ara els preus de menjador o d’escola infantil municipal, o ocupacions de via pública seran tramitats fins nou avís.

L’Ajuntament de Bocairent també garanteix el pagament als seus proveïdors i al seu personal per amitigar, en la mesura del que siga possible, les conseqüències econòmiques de la situació.

Al caràcter social per a les persones de risc, des del consistori de la localitat han informat que les persones incloses en els grups definitis com especialment vulnerables que tinguen necessitats de primer ordre poden sol·licitar la col·laboració del personal municipal per a atendre’ls telefonant al número 962350014 de 8.00 a 19.00 h (de dilluns a dijous) i de 8.00 a 15.00 h (divendres).

També han recordat que els establiments hostalers que realitzen menjar a casa són La Gela i Vicentet Bar, i que les persones incloses en els grups vulnerables poden sol·licitar el servei ofert per l’Ajuntament de Bocairent de recollir la comanda i portar-la als seus domicilis a l’hora de fer la reserva en l’establiment corresponent per a la qual cosa hauran d’indicar: nom complet, adreça completa i un número de telèfon.

A banda, la localitat també ha decretat el tancament de totes les instal·lacions municipals fins nou avís, a excepció del mercat municipal en horari habitual de divendres i de dissabte i de l’ecoparc fix que reduirà el seu horari i quedarà de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h amb ús restringit per a urgències domiciliàries, serveis d’empreses imprescindibles i serveis municipals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00