Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 26 de Mayo de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El Mateu Orfila insisteix en l'us de mascaretes pel carrer ja que som al "moment crític"

El PP critica la petició de Susana Mora d'anar per la via pública amb màscares

La directora mèdica del Mateu Orfila demana protegir-se nas i boca a la via pública.

La directora mèdica del Mateu Orfila demana protegir-se nas i boca a la via pública. / IB-Salut.

"Estem en el moment crític en què esperem més contagis. Per això és crucial no abaixar la guàrdia. Hem de romandre a casa i si sortim per causes necessàries cal portar nas i boca tapades a més de rentar-se les mans amb freqüència ". Ho diu la directora mèdica de l'Hospital Mateu Orfila, Tamara Contreras. Segons la seva opinió "és ara el moment per frenar el virus i veure si les mesures adoptades donen els seus fruits".

 

Contreras assenyala que qui no disposi de màscara que vagi pel carrer amb un mocador o una altra protecció. D'aquesta manera manté el discurs que aquest dilluns ja va impulsar la presidenta de Consell, Susana Mora, que va demanar sortir al carrer sempre amb mascareta, de l'material que fos com a protecció.

Però el Grup Popular al Consell considera "inadequada i fins i tot imprudent" la recomanació llançada per la presidenta de el Consell de Menorca, Susana Mora, sobre l'ús de mascaretes per tots aquells ciutadans que surtin del seu confinament dins de les previsions establertes.

Aquesta força política estima que llançar recomanacions quan no hi ha estocs ni està garantit el subministrament, a més d'alguna cosa inútil, suposa una ofensa per a tots aquells que voldrien poder adoptar aquestes precaucions i en canvi no poden adquirir aquest material per ser aquest un producte que falta a el mercat.

Per aquest motiu, la presidenta de PP, Misericòrdia Sugrañes, proposa a la presidenta que intensifiqui les gestions per aconseguir l'arribada a l'illa de material homologat, en primer terme per abastir les necessitats de l'hospital i els centres de salut, dels farmacèutics i de tots els que presten assistència social i estan per tant en primera línia de front de batalla contra el coronavirus. En segon terme, amb un repartiment generalitzat per tal d'ajudar a la població a complir amb les propis recomanacions dictades per la presidenta de Consell.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?