Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 28 de Mayo de 2020

Otras localidades

Menorca arriba als 47 positius per coronavirus, 8 d'ells greus

Aquest divendres s'han comptabilitzat 12 casos

Hospital Mateu Orfila

Hospital Mateu Orfila / Google

Augmenten ja fins a 47 els casos de coronavirus a Menorca. En les darreres hores s’han registrat 12 contagis més, 7 d’ells a la residència geriàtrica des Mercadal que es sumen als 3 que ja es van conèixer aquest dijous.

Segons les dades actualitzades aquest divendres per part de la Conselleria de Salut, en aquest moments a l’illa hi ha 13 persones ingressades a l’Hospital Mateu Orfila 8 d’elles es troben en estat greu a la UCI, una més que ahir. A part, hi ha 5 pacients més es trobarien ingressades a planta.

Per altra banda augmenta el nombre de persones en vigilàncies per les UVAC, que seria de 25, 7 persones més que dijous. De fet, aquestes 7 persones correspondrien als contagis de la residència geriàtrica des Mercadal.

En quant al personal sanitari, s’ha de dir que en les darreres hores s’han produït 1 contagi nou, pujant fins a 8 els professionals amb coronavirus. Ara mateix són 40 els sanitaris en vigilància activa, 10 d’ells corresponents al personal de la residència geriàtrica des Mercadal.

S’ha destacar que hi ha 3 noves altes hospitalàries, per tant, pugen fins a 9 les persones que ja han superat la malaltia a Menorca. Per tant, el nombre de pacients actius a l’illa ara mateix és de 38.

El fet que els pacients actius no arribin a 38 fa que l’Hospital encara es mantingui en estadi 1 del pla de contingència, però els 8 ingressats en estat greu han obligat a obrir una segona UCI i es passa a l’estadi 3.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?