Sociedad

Marc Gasol: "Poca gent ho sap però en Pau és el vicepresident del Bàsquet Girona"

Marc Gasol repassa l'actualitat del club i conversa amb els aficionats via Instagram

"Sent segons diria que els dos primers pugessin però no crec que decideixin el que volem nosaltres, la temporada no està acabada"

Marc Gasol avui ha atès els aficionats per Instagram. / Imatge: Bàsquet Girona

Girona

Marc Gasol està confinat a Ontario, la ciutat on tenen la seu els Toronto Raptors (NBA). Des d'allà també controla el dia a dia del club que presideix, el Bàsquet Girona, actual segon classificat en la fase d'ascens a LEB Or.

En una trobada amb aficionats a Instagram, Marc ha explicat que estan "a l'expectativa" del que acabi decidint la Federació Espanyola però té clar com resoldria els ascensos i els descensos si la competició es donés per finalitzada: "sent segons diria que els dos primers pugessin". Amb tot, ha advertit que "no es pot donar la temporada per acabada".

Els aficionats també li han preguntat per la seva vida personal i per la implicació del seu germà Pau, moment en el que el mitjà dels Gasol ha confessat que "potser no hi ha gaire gent que ho sap però en Pau és el vicepresident del club, està molt implicat i veu molts partits perquè m'envia fotos quan ho fa".

Gasol ha reiterat que li agradaria acabar la seva carrera professional vestint la samarreta del seu club. Poder-ho fer "és la única cosa egoïsta que li demanaria al bàsquet", ha afirmat.

També ha dit que està convençut que un mite com Darryl Middleton tornarà tard o d'hora a Girona i que "té les portes obertes del club quan ell vulgui". De moment, segueix la seva formació al CSK de Moscou.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00