Sociedad

Arriben 33.000 mascaretes i 2.500 monos de protecció al Mateu Orfila

Formen part del carregament de 7 tones de material que el Govern havia comprat a Xina

Material Sanitari / HMO

Mahón

L’hospital Mateu Orfila ha rebut el nou material sanitari de la compra conjunta que va realitzar la Conselleria de Salut directament a la Xina i que va arribar la matinada de dissabte a Palma.

De les 7 tones de material del total de la compra conjunta, a Menorca han arribat 24.000 mascaretes quirúrgiques, 9.000 mascaretes FFP2, 2.500 monos de protecció i 700 ulleres .

Aquest material es destinarà als professionals sanitaris i sociosanitaris que estan treballant a Menorca en l’atenció i contenció del virus Covid-19. Es tracta de la segona remesa de material que arriba a l’Hospital des del Govern en els últims 10 dies.

La setmana passada ja es van rebre 2.000 de les 9.000 mascaretes FFP2 que va distribuir el Servei de Salut a totes les Illes. El Servei de Salut anirà rebent en els propers dies més material de les compres que ha gestionat directament l’executiu autonòmic, així com material procedent del Ministeri de Sanitat, per disposar d’un stock suficient per a un mes. Tot l’utillatge sanitari de protecció es distribuirà en funció de les necessitats de cada moment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00