Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

El Coronavirus torna a colpejar mortalment a La Vall d'Albaida

Crespó negre / Pakorn Kumruen / EyeEm

Ontinyent

Una nova víctima mortal del Covid19 a La Vall d’Albaida, després de les pèrdues humanes de les localitats de l’Olleria i Ontinyent, ara ha sigut el torn de Llutxent.

Simón Copoví, director i gerent de la cooperativa comarcal de frutes i verdures Llutxent-Otos va faltar ahir com a conseqüència d’una insuficiencia respiratòria causada pel Covid-19.

Va ser el propi Ajuntament de Llutxent el que va donar la noticia per la vesprada al seu compte de Facebook “És la primera persona coneguda que hem vist partir per culpa d'aquest maleït virus. S'ha emportat un home afable, comprensiu, educat i eficient que ha sabut guanyar-se l'estima i el respecte de tot el poble”, deia el comunicat.

Segons expliquen, a banda del Director de la Cooperativa, Simón era fester, de la filà raboses, pel que el dol va colpejar també de molt prop al Món de la festa.

Les mostres de dolor no van parar de succeïr-se des que l’Ajuntament ho va fer oficial. Prop de 300 comentaris, tots ells de recolzament als familiars, donant el pésame o lamentant la pèrdua, són prova suficient del tipus de persona que va morir. D.E.P.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00