Sociedad
CRISI DEL CORONAVIRUS

Dolsa proposa una prestació de 600 euros per evitar la fallida de les empreses

El conseller ordinenc creu que també caldria ajornar el pagament dels lloguers i de les hipotèques fins al mes de juny

Enric Dolsa (d) en una imatge d'arxiu. El conseller comunal d'Ordino proposa la creació d'una prestació general de 600 euros per a tothom mentre duri el confinament per evitar la fallida de les empreses. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Enric Dolsa proposa donar 600 euros a la població per evitar la fallida de les empreses

L’empresari i conseller de la minoria del comú d’Ordino, Enric Dolsa, considera que si l’estat dona aquesta quantitat a totes les persones d’Andorra, s’aconseguirà un doble objectiu. Per una banda, que les empreses no facin fallida perquè s’estalviarien la seva nòmina, i com que estem en situació de confinament i per tant, amb despeses reduïdes, Dolsa afirma que és una quantitat que permetria viure còmodament a la població, això sí, caldria abans ajornar el pagament dels lloguers i de les hipotèques fins al mes de juny.

D’aquesta manera, se salvarien els llocs de treball de totes les persones i les empreses no quedarien descapitalitzades. Això sí, reclama que es doni a tota la població, sense cap mena de discriminació, ja que el fet que només algunes empreses es puguin acollir a les ajudes, fa que entre elles es produeixin desigualtats.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00