Sociedad
Coronavirus Covid-19

Moren dos pacients més i ja son deu les víctimes per coronavirus a Andorra

Es tracta de dos residents del Cedre d'edat avançada i que han mort aquesta matinada

Martínez Benazet en roda de premsa per videoconferència aquest dimarts al matí. / SFGA

Andorra la Vella

Moren dos padrins més i ja són 10 les víctimes mortals pel coronavirus.

Es tracta de dos residents del Cedre, d’edat avançada i que han mort aquesta matinada. D’aquesta manera, ja són una desena els padrins que han mort a causa del COVID19.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha lamentat la notícia i ha donat el condol a les famílies però no ha pogut aportar noves dades de contagis perquè els laboratoris amb els quals treballen, estan col·lapsats.

Sí que ha pogut detallar que a l’Hospital hi ha 46 persones ingressades, 12 de les quals a la Unitat de Cures Intensives i 34 a planta. Al Cedre hi ha 19 padrins que han donat positiu per Coronavirus i quatre més que estan a punt de ser alta, un cop es confirmi el segon positiu. El ministre ha explicat que en els darrers dies ja s’ha donat l’alta a 24 persones.

Amb aquestes dades, el ministre ha reiterat la corba estabilitzada que sembla que presenta el país, això sí considera un greu error rebaixar els mesures de precaució i començar a trencar el confinament.

El ministre també ha indicat que el virus està atacant amb força els cossos especials, més que les persones que treballen cara al públic.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00