Sociedad
CORONAVIRUS

El Govern detecta 21 acomiadaments injustificats

El registre de treball compta amb 324 inscrits, dels quals 276 tenien un contracte de durada determinada

El ministre portaveu, Eric Jover, / SFGA/JAViladot

Andorra la Vella

El Govern detecta 21 acomiadaments que haurien estat injustificats.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que el registre de treball que van crear compta amb 324 persones inscrites que han perdut la feina. D’aquestes, 246 tenien un contracte de durada determinada.

L’executiu ja s’ha posat en contacte amb 153 dels acomiadats per analitzar la seva situació i, d’aquests 21 ho haurien estat sense justificació. En aquest sentit, diu que se’ls ha donat les recomanacions per poder recuperar el seu lloc de treball o cobrar la indemnització que els pertoca per un acomiadament indegut.

Avió per repatriar temporers aregentins

D’altra banda, ha explicat que juntament amb Ski Andorra organitzen un avió amb 400 places el proper diumenge des de Tolosa per poder repatriar temporers argentins. Ha subratllat que és per als treballadors que han treballat a les estacions d’esquí i s’analitzarà cas per cas per establir les prioritats. El ministre portaveu ha manifestat que Air France els assegura que el vol es podrà dur a terme, malgrat les restriccions imposades pel Govern Argentí.

Pel que fa als crèdits tous, Eric Jover ha dit que s’han rebut 993 sol·licituds i l’administració hi destina 20 persones per donar una resposta el més aviat possible a les empreses i autònoms.

Finalment, ha explicat que el fons de solidaritat ja ha recaptat més de 600.000 euros, dels quals 34.000 provenen dels SMS al telèfon 828.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00