Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 02 de Junio de 2020

Otras localidades

Tercer trimestre: Classes, però a distància

La conselleria d'Educació confirma, en una instrucció enviada a escoles i instituts el que es veia a venir fa dies. Les classes del tercer trimestre començaran passada Setmana Santa amb els alumnes encara a casa

Una nena mentre balla la cançó a la finestra de casa seva a Ripoll aquest dissabte 28 de març de 202

Una nena mentre balla la cançó a la finestra de casa seva a Ripoll aquest dissabte 28 de març de 202 / Cedida a l'ACN (ACN)

Educació demana als centres que prioritzin més que mai l'ensenyament competencial, superant les fronteres entre assignatures i aparcant la pressió per acabar el programa.

Adverteix que no es pot pretendre reproduir els horaris de l'escola a distància i recomana proposar als alumnes tasques setmanals, engrescadores i no mecàniques ni repetitives.

Sobre l'avaluació, demana als centres que revisin els criteris que havien marcat a l'inici del curs, que els adaptin a la nova realitat i que informin les famílies.

I de nou una advertència, la situació de confinament no ha de penalitzar en cap cas als alumnes perquè no tots tenen els mitjans ni l'acompanyament familiar necessari per treballar a distància.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?