Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 25 de Mayo de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Ontinyent avança el pagament de 480.000 euros per a posar-se al dia amb autònoms i empreses

L'Ajuntament ha demanat un rebut un crèdit de 2 milions al 0% de Caixa Ontinyent

Foto d'arxiu de Jorge Rodríguez en una roda de premsa

Foto d'arxiu de Jorge Rodríguez en una roda de premsa / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores després d’avançar el pagament de 480.000 euros. Es compleix així una de les prioritats del paquet de mesures econòmiques anunciades per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, per tal de recolzar a empreses, autònoms i ciutadania davant la crisi de la COVID-19. L’Ajuntament s’havia posat com a objectiu acabar liquidant totes les factures enregistrades a 1 de març i així s’ha pogut fer gràcies al teletreball, que ha permès mantindré l’activitat administrativa de l’ajuntament.

Per a fer front a estes i altres mesures com l’ajornament en dos mesos dels tributs municipals, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent han concertat una pòlissa de crèdit de 2 milions d’euros, a sis mesos i al 0% d’interès per dotar de major liquiditat les arques municipals, continuar avançant el pagaments a proveïdors i afrontar amb garanties l’efecte de la pandèmia sobre l’economia local, escoltem a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, a l’espai Hoy por Hoy Vall d’Albaida.

El bon funcionament de l’estructura de teletreball posada en marxa pel Govern Municipal abans inclús del decret d’alarma, ha permès agilitzar al màxim el pagament als proveïdors. Però aquesta mesura, afegida a l’ajornament del pagament d’impostos i a l’impagament dels deutes d’administracions superiors (principalment la Generalitat Valenciana, amb 1’7 milions d’euros) podria generar problemes de liquiditat, que s’evitaran gràcies a una nova mesura econòmica: una pòlissa de crèdit per 2 milions d’euros concertada amb Caixa Ontinyent. Escoltem al primer edil d’Ontinyent

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?