Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 28 de Mayo de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El Consell de Ministres aprova l'estudi d'immunització de la població al Covid19

El projecte pretén analitzar mitjançant testos ràpids els anticossos entre els habitants del país el què permetria determinar el grau d'obertura d'activitats i sectors

Un usuari és atès pels equips mèdics del Centre intermedi de control de la Covid-19 a l'hospital de Meritxell.

Un usuari és atès pels equips mèdics del Centre intermedi de control de la Covid-19 a l'hospital de Meritxell. / M.R.F. (ANA)

El Govern ha aprovat en Consell de Ministres un projecte en el què participen diverses entitats i professionals sobre el grau d'immunització de la població al coronavirus. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha avançat aquesta iniciativa a través de la qual es busca la determinació d'anticossos entre la població, és a dir, el grau d'infecció del habitants del país per poder decidir les futures accions, entre elles l'obertura d'activitats o de sectors econòmics.

El ministre de Salut ha assegura que la corba epidemiològica és arimètica i no exponencial gràcies especialment al confinament general. Anima els ciutadans a mantenir aquest règim extricte d'aïllament social i creu que en una o dues setmanes començarem a notar una davallada del nombre de casos.

El projecte d'investigació que ja s'ha aprovat determinarà si ja hem arribat a la part alta de la corba o no. En funció del grau d'immunització de la població, també es determinarà quines activitats remprendre i en quin grau.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?