Sociedad
Coronavirus Covid-19

El Consell de Ministres aprova l'estudi d'immunització de la població al Covid19

El projecte pretén analitzar mitjançant testos ràpids els anticossos entre els habitants del país el què permetria determinar el grau d'obertura d'activitats i sectors

Un usuari és atès pels equips mèdics del Centre intermedi de control de la Covid-19 a l'hospital de Meritxell. / M.R.F. ANA

Andorra la Vella

El Govern ha aprovat en Consell de Ministres un projecte en el què participen diverses entitats i professionals sobre el grau d'immunització de la població al coronavirus. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha avançat aquesta iniciativa a través de la qual es busca la determinació d'anticossos entre la població, és a dir, el grau d'infecció del habitants del país per poder decidir les futures accions, entre elles l'obertura d'activitats o de sectors econòmics.

El ministre de Salut ha assegura que la corba epidemiològica és arimètica i no exponencial gràcies especialment al confinament general. Anima els ciutadans a mantenir aquest règim extricte d'aïllament social i creu que en una o dues setmanes començarem a notar una davallada del nombre de casos.

El projecte d'investigació que ja s'ha aprovat determinarà si ja hem arribat a la part alta de la corba o no. En funció del grau d'immunització de la població, també es determinarà quines activitats remprendre i en quin grau.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00