Sociedad
CRISI DELCORONAVIRUS

El sector turístic rep l'ajornament de Cirque "com un gerro d'aigua freda"

Tot i desconéixer si podran obrir o no al juliol, hotelers i comerciants consideren la suspensió "un entrebanc més"

Número d'un dels darrers espectacles a Andorra de Cirque du Soleil. / Arxiu Cirque du Soleil

Andorra la Vella

El sector turístic rep l’ajornament del Crique du Soleil com un gerro d’aigua freda.

Tot i que era una notícia que es podia esperar, tenint en compte la situació actual de la crisi del coronavirus, el cert és que l’espectacle de la companyia canadenca era una bombona d’oxigen tant per hotelers com per comerciants durant el mes de juliol.

El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, ha explicat que ara el que més els preocupa és el dia a dia i com poder fer front als salaris i mantenir els llocs de treball. En aquest sentit, diu que el juliol els queda lluny, però reconeix que és una mala notícia que el Cirque no pugui fer les funcions.

Una opinió que comparteix la presidenta de The Shopping Mile, Sònia Yebra. Ara mateix, no sap si podran reprendre l’activitat abans del juliol, però reconeix que el fet que s’hagi ajornat l’espectacle suposa un entrebanc més. No sap dir quines alternatives es poden buscar per atraure turtistes, tenint en compte que un cop s’aixequin les restriccions caldrà veure la confiança que tindrà la gent a l’hora de viatjar. A més, és molt possible que si se surt de casa la despesa serà més aviat minsa.

Finalment, des del comú d’Andorra la Vella s’han declinat fer valoracions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00