Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

Cultura

Narrativa dedicada als menuts

El Club d' Amigues i Amics de la Unesco i l'Ajuntament d' Alcoi celebren el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil amb contacontes

El 2 d’abril és la data marcada al calendari per commemorar el Día Internacional del Llibre Infantil i Juvenil amb l’objectiu d’apropar als menuts l’interés i l’estima per la narrativa i la seua lectura. Aquesta data coincideix amb el naixement de l’escriptor danés Hans Christian Anderesen, autor de contes com La Sirenita, Pulgarcita o El patito feo.

El coronavirus ha impedit la celebració col·lectiva d’aquesta festa de la narrativa en un mateix espai físic. Però, a través de les ones de Radio Alcoy, el Club d’Amigues i Amics de la Unesco d’Alcoi i l’Ajuntament han impulsat aquest homenatge amb contes.

Rosa Fraj, professora de l’escola municipal de teatre i integrant de la companyia Papallona Teatre, ha contant les els contes de La carrera entre la balena i l’esparralló de Joquim González Caturla i La raboseta bordeta i el rabosot bacarot de Jordi Raül Verdú.

Des de la Unesco conviden a “contar contes” en aquesta jornada per les xarxes socials.

Los últimos audios de Radio Alcoy

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?