Sociedad
CRISI DEL CORONAVIRUS

Pintat demana unitat per superar la crisi econòmica posterior a la sanitària

El líder de Terceravia destaca la bona sintonia entre tots els grups parlamentaris però creu necessari sumar sindicarts i patronal

El líder de Terceravia, Josep Pintat, al Consell General. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Pintat demana unitat per superar la crisi econòmica que vindrà després de la sanitària.

El president del Grup Parlamentari de Terceravia, Josep Pintat, considera que només arribant a compromisos amb totes les parts implicades, es podrà trobar la millor manera per encarar la posterior recessió que vindrà un cop se superi la quarantena decretada per la crisis del Coronavirus. El polític lauredià ha destacat la bona entesa entre totes les formacions i la voluntat que tenen totes de col·laborar amb l’executiu però ha recordat que sense la implicació de la patronal i dels sindicats no s’aconseguirà una entesa satisfactòria.

No s’ha volgut sumar al pacte d’estat proposat fa uns dies per l’excap de Govern de Govern, Jaume Bartumeu, però si que ha reclamat la feina conjunta de totes les parts i ha rebutjat la possibilitat d’aprofitar aquesta crisis per intentar treure rèdits polítics.

A més, en aquesta demanda d’unitat, hi suma els coprínceps, especialment el francès, perquè de l’arribada de turistes espanyols i gals es nodrirà la recuperació de l’economia andorrana, ha dit.

 

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00