Sociedad
Coronavirus Covid-19

Setzena víctima mortal per coronavirus i 407 casos actius

Un padrí resident al Cedre s'ha convertit en la setzena persona que mor a causa del Covid19

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, donant les darreres dades sobre l'afectació de la Covid-19 aquest divendres al migdia. / SFGA

Andorra la Vella

Setzena víctima mortal per Coronavirus i 407 casos actius.

Un padrí resident al Cedre s’ha convertit en la setzena persona que mor a causa del Covid19, una situació que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha lamentat i ha expressat el condol a les seves famílies. Ha volgut agrair, per això, els missatges de suport d'alguns familiars de víctimes mortals del centre sociosanitari cap als seus treballadors.

En total hi ha 439 caos positius, 407 dels quals són actius, és a dir vuit més que ahir. El nombre de sanitaris infectats és de 96 i es mantenen els 19 entre els cossos especials.

També creixen les altes hospitalàries fins a les 32, i 16 persones estan curades. En aquest sentit, el ministre ha dit que potser caldria actualitzar el protocol pels curats, ja que només es compten els que surten de l’Hospital amb dues proves PCR negatives, quan a altres països es compten també els qui han passat la quarantena de 14 dies a casa.

La situació a l’Hospital es manté igual, amb 50 persones ingressades, tot i que augmenta els que estan a la Unitat de Cures intensives. Ja són 17, 15 de les quals estan intubades. Al Cedre, hi ha 16 persones infectades, vuit de les quals són de la residència Salita, és a dir dos casos més que ahir.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00