Sociedad

Extubat un segon pacient de la UCI de l'Hospital Mateu Orfila

La xifra d'afectats puja ara mateix a 86 persones

Hospital Mateu Orfila / Google

Mahón

Menorca registrava aquest dimarts 6 nou casos positius per COVID19. Amb ells, la xifra total de persones que s’han infectat a la nostra illa seria de 86.

Ara mateix a l’Hospital Mateu Orfila de Maó es troben 19 persones ingressades, 9 d’elles persones a planta, dues més que en el recompte anterior i 10 més a la UCI, tot i que una d’elles ahir vespre se li retirava la respiració assistida. És el segon pacient extubat a Menorca en les darreres 48h.

Pel que fa a les UVAC, a les Unitats Volants d’Atenció al Coronavirus, aquestes estan controlant ara mateix a 42 pacients, que passen el procés víric dels del seu propi domicili. Aquí en la xifres global hauríem de contar un cas més, tot i que en realitat són 3 les noves persones infectades ja que també s’han de tenir en compte dues altes.

Els professional sanitaris que han donat positius fins ara són 16, el que representa gairebé un 19% del total de contagis. Les altes hospitalàries acumulades fins ara són ja de 24 i la xifra de pacients actius, és a dir, les persones que encara es troben malaltes a Menorca és ara de 60.

Segons les dades del Ministeri de Sanitat a les Illes Balears hi ha 748 casos positius actius de COVID19, és a dir, 40 més. D’altra banda, 537 persones s’han curat. S’ha destacar que els casos curats suposen el 72 % del total de casos actius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00