Última hora

Muere un hombre en San Esteban de Pravia (Asturias) a causa del temporal

Sociedad
Coronavirus Covid-19

Cues a les farmàcies per adquirir mascaretes de protecció

Confien que amb la recomanació d'avui de Salut d'acudir de forma gradual, baixi la pressió

Cues aquest matí a les portes d'una cèntrica farmàcia de la capital per adquirir les mascaretes. Des d'ara, la recomanació és que tothom que surti al carrer en porti. / RTVA

Andorra la Vella

Cues a les farmàcies per adquirir mascaretes.

Aquest dimarts s’ha repetit la mateixa imatge en les diferents farmàcies del país. Gent a fora fent cua per comprar les mascaretes, després que el Govern anunciés que seran necessàries per anar pel carrer un cop es comenci a reprendre l’activitat.

De fet, l’anunci que a partir d’avui es repartirien 60.000 unitats entre els establiments del país ha tingut un efecte crida. Òscar Ramon Borra és farmacèutic i ha assegurat que hi ha hagut cues durant el dia i que fins a la nit no podrà fer un registre acurat de les persones que les han comprat.

Es poden adquirir dues mascaretes per persona a un preu de noranta cèntims cadascuna i s’ha de portar el carnet de la CASS.

Una altra farmacèutica, Montse Sebastià, de Farmàcia Pasteur, en canvi, assegura que en el seu cas, si bé no han tingut cues, sí han notat un increment notable de la demanda.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha tornat a demanar que la població vagi de manera ordenada a comprar-les per tal d’evitar situacions com les que es van viure als supermercats en l’inici de la pandèmia al país.

Sobre el registre que han de dur a terme les farmàcies ha manifestat que és per tal que una mateixa persona no se’n pugui endur més de les que li toquen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00