Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

La suspensió temporal dels contractes centra el segon paquet de mesures

La vicepresidenta del grup demòcrata, Mònica Bonell, avança a la SER que també es preveuen mesures al lloguer i les famílies

La vicepresidenta del grup demòcrata, Mònica Bonell. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

La suspensió temporal dels contractes centra el segon paquet de mesures que aprovarà el Govern.

L’executiu vol presentar la pròxima setmana la segona part del seu pla per ajudar les empreses i els autònoms durant la crisis sanitària provocada per la COVID19 i preveu que els ERTO’s o les suspensions temporals dels contractes en formin part. Ja fa setmanes que la patronal ho demana però fins ara l’executiu s’havia resistit.

Com afirma la presidenta suplent del Grup Parlamentari de Demòcrates, Mònica Bonell, el paquet podria incloure noves mesures als lloguers i a les famílies, que fins ara havien quedat al marge més enllà de les factures de FEDA i Andorra Telecom, però descarta la renda universal perquè entenen que podria enfonsar encara més l’economia del país.

Quan al ple que s’ha de celebrar per aprovar-les, encara que no s’aprovi pèr assentiment com l’anterior, defensa que es pot fer igual amb només 14 consellers i aprovar-se per majoria.

En qualsevol cas, preveu que l’activitat al Consell General es recuperi després de Pasqua i això inclou les comissions i les sessions de control al Govern, encara que siguin de forma telemàtica.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00