Sociedad

Els Mossos busquen un pres fugat de Quatre Camins

Antonio Fernández Gómez, condemnat per matar un jove senegalès al 2012, s'escapa aprofitant la seva condició de pres de confiança

La fitxa de l'intern fugat / Cadena SER

Barcelona

Els Mossos d’Esquadra busquen Antonio Fernández Gómez, condemnat a 14 anys de presó per matar d’un tret a un jove senegalès al 2012 al barri del Besós, després que ahir s’escapés de la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès. Fernández estava al mòdul de semi oberts del centre penitenciari. Malgrat que encara li quedaven 10 anys per complir, era considerat un pres de confiança, segons fonts de la presó, i treballava netejant el mòdul.

Aquesta condició li permetia estar a prop del perímetre de sortida. Aquest dilluns al matí, quan escombrava l’entrada de la presó, un cotxe el va recollir. A l’interior del vehicle i havia una persona. Fernández va pujar al vehicle i aquest va arrencar, abans que els treballadors de la presó poguessin evitar-ho. Ara, fonts del centre es qüestionen com un condemnat a una pena tan llarga tenia accés a la zona d’entrada amb llibertat. Des del departament de Justícia expliquen que el condemnat havia fet diversos permisos i havia retornat amb normalitat al centre penitenciari.

Fernández té avui 38 anys i té múltiples antecedents des dels 13 anys. Està catalogat com pres d’alta conflictivitat, ja que en els trasllats als jutjats, segons fonts del cas, va protagonitzar diversos aldarulls a les garjoles. La policia catalana, de l’àrea Metropolitana nord, el busca des de fa 24 hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00