Hora 14 fin de semana la Vall d'AlbaidaHora 14 fin de semana la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

El Consistori de Castelló de Rugat grava un vídeo conjunt per agrair a la localitat

Els tres grups polítics amb representació han volgut així fer veure als veïns que junts es vencerà al virus

Imatge des de la serra de la localitat de Castelló de Rugat / Castelló de Rugat

Ontinyent

Aquesta crisi del coronavirus ha tret el millor de molts dels grups polítics al Consistori, és el cas de Castelló de Rugat, on el PSOE, PP i Compromís s’han unit per gravar un vídeo i agrair als habitants.

El portaveu de Compromís, Damián Martínez, inaugura el vídeo agraint a tots l’esforç, entenent tot el que costa i els que ens ha canviat la vida, i enviava un especial agraïment a tots aquells que estan lluitant directament contra el coronavirus de qui diu “ens falten paraules per descriure tot el que els deguem”.

A banda comenta que en els pròxims dies hi haurà que ser valents i prendre decisions i que coL·laboraran amb l’equip de Govern per lluitar contra el Virus.

El Portaveu del PP, Daniel Bataller, es mostrava orugllós de tots els veïns de la localitat, en especial dels més xicotets per als que la situacióp és mes dificil encara i demana responsabilitat, seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i ser més responsables encara quan es suavitze l’estat d’alarma ja que “hem de ser conscients que el nostre comportament és essencial per evitar un rebrot.

Antonio Esquinas, alcalde de la localitat, també ha volgut agrair en nom de tots els grups polítics pel treball realitzat i un altre missatge de “continuar així, mantenim les espasses amunt, a pesar que anem guanyant, hem de continuar lluitant”. Gràcies a tots els que poseu el vostre granet d’arena, finalitzava.

Així doncs, una gran imatge la que han compartit els distints grups polítics de Castelló de Rugat, que han mostrat que ara l’important és la lluita contra l’enemic comú, el Covid-19, deixant de costat ideologies i lluitant per aportar i treballant per la gent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00