Sociedad
Coronavirus Covid-19

Es pot vèncer la COVID-19!

Aquest és el missatge que ha volgut transmetre només començar el Soroll Camp de Tarragona el reusenc i plusmarquista esportiu, Jordi Cervera. Des de l' Hospital Universtiari Sant Joan de Reus, Cervera ens ha explicat els moments durs pels que ha passat.

Selfie fet pel mateix Jordi Cervera amb una enfermera a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus / Jordi Cervera

Reus

Ni el Canal de la Mànega ni l’estret de Gibraltar van poder amb Jordi Cervera, el tragamillas, i tampoc l’ha pogut derrotar el coronavirus. Emocionat per la gent que ha vist marxar de la seva planta ens han volgut enviar un missatge de que la gent ha de ser més conscient de que el virus existeix i, sobretot, de l’esgarrifança dels professionals en veure les imatges del cap de setmana passat.

Cervera crida a la responsabilitat de cadascun de nosaltres a l’hora de prevenir i no fomentar la propagació del virus, més ara que aquest 2 de maig la gent podrà sortir a fer esport.

Tot això i molt més en una entrevista que us convidem a escoltar en la que hi ha moments molt intensos però sobretot la força i l’esperit d’aquest reusenc que ens anima a lluitar i a prevenir el Covid19

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00