Domingo, 12 de Julio de 2020

Otras localidades

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, recorda a la localitat que no s'ha recuperat la normalitat

La relaxació de la societat per l'inici del desconfinament ha fet que els sanitàris del departament envien missatges a la localitat

Imatge d'alguns professionals del departament de Salut

Imatge d'alguns professionals del departament de Salut / Departament Xàtiva-Ontinyent

A pesar que l'inici del desconfinament és una important noticia, que indica que les coses van pel bon camí. Des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent han notat un gran massa gran de relaxació de la població, i els han volgut recordar que encara no s'ha recuperat la normalitat als centres sanitàris i que la lluita continúa.

Des del Departament han realitzat una sèrie de missatges que volen fer arribar a la gent per conscienciar-se en aquesta lluita davant del Covid-19.

El primer dels punts on han vist necessàri recordar és en el de continuar la lluita, ja que els centres hospitalaris no han recuperat la normalitat i demanen: "la mateixa responsabilitat i comprensió demostrada durant el confinament, per a entendre que, per la seua seguretat i salut, els nostres hospitals continuen atenent els casos no demorables i urgents".

Això els ha dut a recordar que "per a les consultes no urgents, i la resta de proves i intervencions encara haurem d'esperar un poc per a recuperar el ritme anterior" i afirmen que tots els professionals estan treballant per tractar d'atendre a totes les persones.

El tercer dels missatges enviats és que "estem dissenyant un pla per a la tornada a la normalitat que contempla reprogramar consultes, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques", matisant que, s'aplicaran prioritats. Escoltem a la gerent del departament, Margarita Llaudes.

Des del Departament han volgut apel·lar a la comprensió de la població davant de l'esforç organitzatiu que esta pandèmia està comportant i demanen responsabilitat per a no saturar les  línies telefòniques o finestretes d'atenció presencial de forma innecessària. Escoltem una de les peticions de Margarita Llaudes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?