Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Les rebaixes d'estiu començaran el mateix dia que els comerços reobrin

Així ho ha comunicat el Govern al sector el qual espera recuperar l'activitat a partir del 18 de maig encara que amb restriccions

Els comerços reobriran ja en període de rebaixes. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Les rebaixes d’estiu començaran el mateix dia que els comerços en general puguin obrir.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de The Shopping Mile, Sònia Yebra, ha explicat que així se’ls ha comunicat des de Govern. Tot i això, encara no hi ha una data oficial d’obertura, tot i que es preveu que la tercera fase del pla de recuperació de l’activitat econòmica comenci el 18 de maig. Amb tot, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, sempre ha dit que serà un període que tindrà sub-fases.

Yebra celebra que puguin iniciar les rebaixes el mateix dia que obrin, tenint en compte que enguany les botigues de moda tenen molt d’estoc de la temporada primavera-estiu.

Assenyala que han demanat a l’executiu que els avisin amb un marge d’uns quinze dies per tal de poder realitzar totes les tasques de neteja i desinfecció. Pel que fa a les botigues de roba, es preveu que es segueixi el mateix criteri de deixar una quarantena de 48 hores a la roba que s’emprovi un client però que finalment no compri.

Finalment, Yebra ha explicat que han parlat amb l’executiu per tal de realitzar alguna campanya de consum intern un cop l’activitat es reprengui.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00