Sociedad

Mor un home de 74 anys que estava ingressat per coronavirus a la UCI del Mateu Orfila

El pacient va ingressar fa 40 dies, i és la 14ª víctima a Menorca

Hospital Mateu Orfila / Google

Mahón

El coronavirus es cobra una nova víctima a Menorca. Aquest dimarts capvespre es notificava des de l’IB-Salut la mort d’un pacient de 74 anys que duia 40 dies ingressat a l’Hospital Mateu Orfila, 19 dels quals a la Unitat de Cures intensives. El pacient tenia una important patologia de base. Amb aquest, són ja 14 les morts de pacients amb Covid-19 a Menorca.

Ara mateix, només queda 1 pacient Covid a l’UCI de l’Hospital i 3 més ingressats a la planta de medicina interna. No es declara cap nou cas de contagi des de fa 19 dies.

En el global de les Illes hi ha 222 casos positius actius, d’acord amb les dades que el Servei balear d’Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Participació ha tramès al Ministeri de Sanitat. D’altra banda, 4 persones han rebut l’alta en les darreres hores i són ja 1.605 persones les que han superat la malaltia.

Amb el darrer cas de Menorca, el total acumulat de defuncions és de 223. Durant la jornada de dimarts es varen verificar 4 casos nous i, per tant, l’acumulat és de 2.050 positius.

D’altra banda, d’acord amb les dades facilitades pel Servei de Salut, en total s’han duit a terme 96.370 proves en els laboratoris públics de les Balears, 75.167 són PCR i 21.203 són proves d’anticossos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00