Sociedad
Coronavirus Covid-19

Platges buides i degoteig constant als centres comercials

La meteorologia ha deslluït el primer dia de la Fase 2 al Camp de Tarragona, en la que el bany ja està permès.

Platja de Salou durant el primer dia de la fase 2. / ACN

Banyar-se a la platja era un dels desitjos més recurrents dels tarragonins durant el confinament, però durant el primer dia de permís per fer-ho la pluja i el mal temps no van acompanyar i el mar va continuar buit. Als passejos marítims, la majoria de locals de Salou i Cambrils continuen tancats i molts no obriran com a mínim fins l'arribada del turisme estranger perquè diuen que no els hi surt a compte fer-ho ara.

Platja del Miracle de Tarragona. / Eva Hidalgo

Tarragona

“Que corri l’aire”

Dins dels nuclis urbans, els bars i restaurants comencen a acollir clients a l'interior –amb un 40% de l’aforament permès- amb molts dubtes pel que fa a les mesures de seguretat, com ara si engegar o no l’aire acondicionat. Amb més taules, molts ja han tornat a oferir el servei de menús i de dinars al migdia. Alguns clients, per la seva banda, diuen que continuen preferint les terrasses que no pas els espais tancats.

Plaça de la Font de Tarragona. / Eva Hidalgo

Moltes ganes d’anar a comprar

El centre comercial Parc Central de Tarragona ha tingut gairebé la mateixa afluència que un dia qualsevol durant la primera jornada d'obertura, això sí, amb un degoteig constant i sense aglomeracions: cues durant tot el dilluns per poder accedir a l'interior, on tres quartes parts de les botigues ja tenen la persiana pujada. Els clients han de seguir la direcció del circuit marcat al terra, hi ha una porta només d'entrada i una només de sortida i gel als passadissos. Molts comerços aprofiten per liquidar estocs d'hivern.

Parc Central de Tarragona. / Eva Hidalgo

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00