Domingo, 12 de Julio de 2020

Otras localidades

Política municipal

Beatriz Estopiñán ja és regidora del PP a l'Ajuntament de Maó

Substitueix a Llorenç Coll Pons al Consistori

La popular Beatriz Estopiñán va accedir aquest dijous al seu càrrec de regidora.

La popular Beatriz Estopiñán va accedir aquest dijous al seu càrrec de regidora. / Ajuntament de Maó.

Aquest dijous, dia 28 de maig, s’ha fet efectiva la presa de  possessió de la nova regidora del PP, la Sra. Beatriz Estopiñán González, que ha assumit el seu càrrec en substitució de Llorenç Coll Pons, que va deixar el lloc que ocupava per motius professionals.

Ha estat el primer Ple presencial des que es va decretar l’estat d’alarma per l’emergència sanitària del Covid-19. Per aquest motiu, s’ha adaptat la Sala de Plens del consistori a les normes de seguretat sanitària vigents, per garantir la seguretat de totes les persones assistents.

Cal assenyalar que a l'inici de la sessió s'ha guardat un minut de silenci en homenatge a les víctimes del Covid-19. Així mateix, totes les banderes de la Sala de Plens han lluït un llaç negre, en senyal de dol per les víctimes de la pandèmia, d'igual manera que tots els regidors han portat un llaç negre individual com a mostra de respecte a aquests afectats.

Per altra banda, durant la sessió també s’ha ratificat el conveni entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maó, per procedir a executar les fases III, IV i V de la reforma de l'antic Quarter de Santiago i fer la cessió d'ús de l'edifici per a la instal·lació de la nova seu del CEPA Joan Mir i Mir.

Així mateix, també s’han aprovat 3 mocions conjuntes de tots els grups municipals; la primera d’aquestes fa referència a la campanya de sensibilització i acceptació de la diversitat LGTBI en el món de l'esport.

De la mateixa manera, també s’han aprovat dues mocions conjuntes respecte al suport institucional al Dia Internacional contra la Xenofòbia i el Racisme, i al Dia Mundial de les Lipodistròfies.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?