Sociedad
CRIBATGE MASSIU

Un 8,5% de la població ha generat anticossos i s'han detectat 71 positius

En aquesta segona fase s'han realitzat el test 68.324 persones, unes mil menys que en la primera ronda

Usuaris passant el test d'anticossos a l'stoplab d'Andorra la Vella. Dimecres va finalitzar el cribatge massiu a la població sobre el coronavirus. / Comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella

Un 8,5% de la població ha generat anticossos i s’han detectat 71 positius de coronavirus.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha fet un balanç poblacional del doble cribatge a la població que va acabar ahir.

En aquesta segona fase s’han realitzat el test 68.324 persones, unes mil menys que en la primera ronda, tenint en compte que també hi ha hagut una part dels temporers argentins que han tornat a casa seva. Dels resultats de les proves, se’n desprèn que un 8,5% de la població ha generat anticossos, un percentatge que s’eleva fins l’11,1% en el cas dels professionals sanitaris. Gràcies a les proves PCR que s’han prescrit s’han detectat 71 positius i no 81 com es va comunicar per error dimarts. De la primera ronda s’han detectat 57 contagiats i de la segons 14, malgrat que encara manquen alguns resultats per arribar. Així mateix, ja hi ha 17 persones que s’han recuperat.

Dades sanitàries

D’altra banda, pel que fa a les dades sanitàries, no hi ha hagut cap contagi nou i es mantenen els 763 casos. Els actius són 31, mentre que els recuperats ascendeixen a 681. Sortosament, no s’ha hagut de lamentar cap mort i es mantenen les 51 defuncions.

A l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha quatre pacients ingressats per coronavirus, cap d’ells està a la Unitat de Cures Intensives.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00