Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Accidentes

Dos accidents a La Vall d'Albaida en menys d'una hora

un xoc entre una furgoneta i un camió ha requerit la presència del SAMU i els bombers prop de Fontanars, mentre que un cotxe i un camió han tingut un accident a Palomar

Imatge de l'accident a la carretera entre La Font de la Figuera i Fontanars / Prensa Bombers

Ontinyent

Sobre les 11.50 hores, s'ha produït un accident entre un camió i una furgoneta, en la carretera CV-660, en terme municipal de la Font de la Figuera, en la carretera que comunica la localitat amb Fontanars dels Alforins

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU, una unitat de SVB i els bombers del parc d'Ontinyent i els voluntaris de Vallada. Els bombers han tingut que excarcelar a l'ocupant de la furgoneta que havia quedat en estat lateral.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit a un home de 45 anys per politraumatisme. Després d'estabilitzar-lo ha sigut traslladat a l'hospital Lluis Alcanyis de Xátiva en l'ambulància de suport vital avançat.

El conductor del camió, un home de 39 anys, també ha resultat ferit per una contusió en un genoll, però no ha requerit ser traslladat a cap centre sanitari.

Accident a El Palomar

També a El Palomar, menys d'una hora després, ha tingut lloc un fort accident entre un camió i un cotxe a la CV-62.

Eren les 12:20 hores del migdia quan ha ocorregut l'incident, on una dona de 54 anys ha sigut assistida per policontusions i ha sigut traslladada pel Suport Vital Bàsic a l'hospital d'Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00