Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Bicicletas

Mig centenar de persones participen en la cadena ciclista organitzada a Ontinyent

Va tindre lloc durant la jornada d'ahir en commemoració del Dia Mundial de la Bicicleta

Imatge de la marxa ciclista / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

Prop de mig centenar de persones participaven aquest dimecres a la "Cadena Ciclista" organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el col·lectiu "Ontinyent en Bici" amb motiu del "Dia Mundial de la Bici".

Durant l’activitat es van repartir mascaretes "Tèxtil Ontinyent", entre totes les persones participants. El carril bici provisional era la primera de les accions incloses dintre de la campanya "Ontinyent 30".

La Regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandía, reivindicava l'ús de la bicicleta i recordava que "les regions més contaminades han sigut les que més han patit la pandèmia i és el moment de reorientar la mobilitat d’una manera més saludable i respectuosa amb les distàncies interpersonals. Potenciar els desplaçaments a peu o en bicicleta, suposa un avantatge per a la salut pública".

Raúl Micó, membre d'Ontinyent en Bici, també ens comentava a l'hoy por hoy Vall d'Albaida la intenció de la marxa d'ahir dimecres.

Raúl Micó valora l'importància de la jornada

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1591281315337/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00