Sociedad
DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Calvó i Moles protagonitzen l'especial dedicat al Dia mundial del medi ambient

Arnald Sanllehy condueix un Soroll extraordinari on tindran cabuda projectes com el de Reserva de la Biosfera i Andorra Més Verda, representants dels moviment Fridays for Future, el CENMA, o el geògraf i activista Joan Carles García Arpín

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó. / SFGA

Andorra la Vella

Quins han estat i seran els efectes de la crisi del coronavirus sobre el medi ambient i el patrimoni natural? El confinament per frenar la Covid-19 ha servit per canviar els nostres patrons de consum? La crisi sanitària està vinculada a la situació d'emergència climàtica? Accelerarà la pandèmia els compromisos de la COP25 o els retardarà?

Aquestes i d'altres qüestions seran les què analitzarà Arnald Sanllehy, el conductor de Soroll Andorra, qui aquest divendres i coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient declarat per la Nacions Unides, presentarà i dirigirà un programa especial a partir de les 13 hores dedicat a la temàtica de la protecció del medi ambient, la biodiversitat, el patrimoni natural, l'eficiència energètica, les renovables o els efectes del canvi climàtic.

El programa comptarà amb la presència de la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, amb qui abordarem les línies programàtiques del seu departament en totes aquestes àrees.

També hi serà el director general de FEDA, Albert Moles, per explicar el canvi de model de negoci de la parapública per reduir els efectes sobre el medi ambient de la seva activitat.

Altres convidats destacats seran el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, per detallar com està el projecte de declaració de Reserva de la Biosfera; el president de Velles Cases Andorranes i exministre, Claude Benet, impulsor de la campanya "Andorra Més Verda"; el tècnic Benjamin Komac del CENMA; i el geògraf i activista, Joan Carles García Arpín; i el membre del moviment Fridays For Future, Mateu Braque.

El programa està obert també a la participació dels oients els quals poden continuar enviant al whatsapp de la ràdio 361524 els seus missatges, preguntes, comentaris, idees, projectes o imatges sobre el medi ambient.

L'especial compta amb el patrocini del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Govern d'Andorra i de FEDA.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00