Sociedad
CAP DE SETMANA

MyVIP Experience arriba al Priorat

Es tracta d'una empresa dedicada a el disseny d'experiències úniques que s'estrena a casa nostra amb una visita exclusiva a la celler Clos Figueras aquest dissabte 6 de juny.

Imatge del web de Clos Figueras / Bodega Clos Figueras

Els qui participin en la primera MyVIP experience a la demarcació de Tarragona, aquest dissabte 6 e juny de juny al celler Clos Figueras, propietat del fundador de la companyia de exportació de vins Europvin amb seu a Bordeus, Christopher Cannan, i referent a la comarca i al món de l'enologia. Això és perquè va ser el primer que va començar a comercialitzar el vi de Priorat internacionalment, el 1985 a Estats Units.

Tarragona

Durant aquesta experiència única, els assistents realitzaran una visita privada a la celler de la mà del senyor Cannan, un tast d'olis del Molí de Scala- Dei i un tast vertical de les millors anyades del seu vi més emblemàtic, el 'Clos Figueres'. A continuació, gaudiran d'un menú degustació maridat amb els vins del celler i elaborat per a l'ocasió pel reconegut xef, Pieter Truyts, que actualment regenta el seu propi restaurant a Poboleda, el restaurant Brots. Pieter s'ha format en diversos restaurants guardonats amb Estrella Michelin. Entre ells, el famós COMME CHEZ SOI de Bèlgica, distingit amb tres estrelles o el restaurant Can Bosch, de Cambrils,  amb una Estrella Michelin i dos sols Repsol. En aquest últim, va ser cap de cuina durant vuit anys. La jornada ha es clourà amb una visita cultural a el poble de Gratallops.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00