Sociedad
Turismo

Les perspectives de negocis de les empreses nàutiques es disparen

Un 90% dels propietaris d'embarcacions d'esbarjo ja han demanat que es afci el manteniment de car a navegar aquest estiu

El sector nàutic de Menorca espera un molt bon estiu. / PIXABAY

Mahón

Els empresaris integrats a l’Associació Menorquina d’Empreses Nàutiques, ASMEN, confirmen que el 90% dels propietaris d'embarcacions amb base a l’illa ha encomanat ja a les empreses de manteniment d'embarcacions la posada a punt dels seus vaixells en previsió de poder navegar durant aquesta temporada d'estiu. Aquesta demanda està afavorint una millora de les expectatives de el sector cara a la temporada turística.

La majoria d'usuaris d'aquestes embarcacions està a l'espera de poder desplaçar-se a Menorca per passar no només les seves vacances si no un període de temps més llarg a Menorca. El que també afavorirà a altres sectors turístics, com el d'habitatges turístics de vacances, el de restauració o el comerç  en ésser consumidors habituals d'aquests serveis en les seves estades a la nostra illa.

Les bones perspectives, en el context actual, d'aquest sector haurien d'acompanyar d'altres de l'administració com la posada en marxa immediata de el servei de neteja de litoral perquè aquest any els nostres visitants es portin la millor impressió de l'illa. En aquest sentit, sorprèn que a hores d'ara ja s'hagi iniciat el servei de vigilància de la posidònia quan fins fa molt pocs dies no es podia navegar i el servei de neteja encara no hagi començat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00