Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

Pablo Echenique: "No hi ha hagut recentralització. Les comunitats han mantingut les competències"

El portaveu de Podem al Congrés defensa les cessions i els acords del partit per ser útils

Pablo Echenique ha afirmat que no hi ha hagut cap recentralització durant l’Estat d’Alarma. El portaveu de Podem al Congrés dels Diputats ha remarcat en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní' que les comunitats autònomes han mantingut les seves competències estatutàries. De fet, ha assegurat que han pogut gestionar plenament la sanitat, les residències i l’educació. El que s’ha fet és limitar la mobilitat entre províncies i comunitats.

“Entenc els discursos d’Esquerra i Junts per Catalunya, però s’han de llegir el BOE per veure que no hi ha hagut recentralització”

El portaveu de la formació morada ha valorat positivament el consens que s’ha aconseguit aquests dies al Congrés dels Diputats, amb Ciutadans i Partit Popular per exemple, però ha remarcat que la prioritat és el contingut dels acords. De fet, ha justificat les cessions que ha fet el seu partit com una manera d’arribar a acords per ser útils.

“Haver estat útils per a la ciutadania crec que és un bé superior”

En referència al suplicatori de Laura Borràs, el portaveu de Podem ha justificat el seu vot positiu perquè s’està parlant de presumptes delictes i ningú és diferent per ser diputat, ha dit. Pablo Echenique també ha insistit que es derogarà la reforma laboral i que seguiran pressionant al PSOE perquè es posi en marxa l’impost a les grans fortunes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?