Deportes

"Veig favorit al Barça perquè crec que té millor plantilla i està més equilibrat"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem sobre la final de la Lliga ACB que demà jugaran el Barça i el Baskonia.

Tertúlia bàsquet al 'Què t'hi Jugues!': “Veig favorit al Barça, té millor plantilla i està més equilibrat”

Tertúlia bàsquet al 'Què t'hi Jugues!': “Veig favorit al Barça, té millor plantilla i està més equilibrat”

03:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1593434677571/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça de bàsquet jugarà demà la final de la Lliga ACB. Els blaugranes van derrotar ahir al San Pablo Burgos 98-84 a les semifinals i demà jugaran contra el Baskonia, que va guanyar al València 73-75. Avui al ‘Què t’hi Jugues!’ hem analitzat la final de demà amb en Xavi Saisó i en Nino Buscató.

“El Barça no guanya la lliga des del 2014 i demà té l’oportunitat davant el Baskonia en un partit que serà dur. De la final, sobretot destacar el duel Mirotic-Shengelia. A la fase de grups va guanyar el Barça però demà serà una final dura i complicada”, ha dit Xavi Saisó.

“Veig favorit al Barça perquè jo crec que té millor plantilla i està més equilibrat. El que passa és que Baskonia, des que hi ha Ivanovic, ha transformat una mica l’agressivitat d’aquest equip i ahir ho va demostrar amb el València, ja que va guanyar gràcies a aquesta agressivitat que li imposa aquest entrenador. No es dóna mai per vençut i els fa jugar al 100%. Però jo haig de donar al Barça com a favorit perquè crec que té millor plantilla, també ha dosificat molt bé Pesic als jugadors i aleshores les possibilitats estan més a favor del Barça”, ha explicat Nino Buscató al ‘Què t’hi Jugues!’.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00