Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Un estiu sense creuers a Roses i Palamós

Els apartaments turístics preveuen una ocupació del 80%

Un creuer al port de Palamós / Cedida per Ports de la Generalitat

Girona

La previsió d’arribada de creuristes aquest estiu era molt bona… però després del covid ja no passarà de previsió. El conseller Damià Calvet ha explicat que aquest tipus de turisme ha caigut a tot el món.

Per això, diu Calvet, ja estan treballant en la temporada 2021. El conseler ha dit que volen que se celebri aquí la conferència MedCruise, que és una trobada que fan les empreses del sector d’arreu del mon.

Els apartaments

Segons l’Associació Turística d’Apartaments de Girona des que s’ha restablert la mobilitat entre regions sanitàries i l’obertura de la frontera el ritme de reserves ha anat en augment.

L’ATA calcula que a l’agost hi hagi una ocupació al voltant del 80 per cent una xifra molt similar a la del mateix mes de l’any passat. La vicepresidenta de l’ATA, Esther Torrent diu que les reserves que s’han fet fins ara són sobretot de visitants de l’Estat.

L’ATA calcula que durant aquesta setmana obriran la majoria dels allotjaments que tenen previst fer-ho. L’ATA ha impulsat protocols d’higiene i de seguretat per garantir les mesures de contenció de la covid19.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00