Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad
Sucesos

Presó sense fiança pel parricida de Cales Piques

La Policía Nacional apunta que també va voler provocar una explosió i un incendi obrint el gas de la cuina

La POlicía Nacional va obtenir la confessió del prsumpte autor del crim i dels detalls del què va fer. / Cadena SER.

Mahón

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Ciutadella en funcions de guàrdia ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança pel presumpte parricida de Cales Piques. Així ho va comunicar la oficina de premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears aquest dimarts al capvespre.

Per altra banda, l’informe policial sobre els fets destaca que  a comissaria, el presumpte autor va confessar que havia matat la seva mare utilitzant un ganivet i una navalla a dues mans i que posteriorment va atacar al seu pare, rebent una punyalada a l'esquena.

Els agents encarregats de la investigació van recollir proves, evidències i indicis que haurien determinat que existia malvolença cap a la mare, actuant contra ella amb virulència, emprant dues armes blanques alhora, assestant-li nombroses punyalades en diverses zones del seu cos.

A més van poder esbrinar que el presumpte autor havia obert els cremadors de gas d'una cuina auxiliar situada en un altre habitacle i havia calat foc a uns papers, sent el pare qui va apagar el foc i va desconnectar la vàlvula de gas. De no fer-ho podria haver-se produït una explosió de gas i cremat la casa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00