, 03 de de 2020

Otras localidades

"A Llançà hi ha més tensió que inseguretat"

Ho diu el màxim responsable del departament d'Interior a Girona que assegura que els Mossos estan investigant per poder detenir els responsables dels robatoris

Albert Ballesta als estudis de Ràdio Girona

Albert Ballesta als estudis de Ràdio Girona / Ràdio Girona

Una situació que l’alcalde atribueix a gent de Figueres que es desplaça en tren només per delinquir a Llançà. El director d’Interior, Albert Ballesta, ha dit que les protestes dels veïns de Llançà no tenen res de racista i ha insistit que els delinqüents són de nacionalitat espanyola. Ballesta insisteix que la feina de la policia requereix temps i demana paciència.

Albert Ballesta també ha explicat que el reforç d’estiu dels Mossos d’Esquadra no arribarà fins a l’agost perquè la nova promoció d’agents encara no ha sortit de l’Institut de Seguretat pública. Mentrestant, a la Costa Brava i a la ciutat de Girona durant aquest mes hi haurà agents desplaçats d’altres regions policials per reforçar.

Acord a la frontera

En la mateixa entrevista, Albert Ballesta, ha qualificat de pas important l’acord a que han arribat amb la policia francesa per fer persecucions en calent en territori francès. A la frontera hi ha un punt que la vorera és Catalunya i la calçada és França, i fins els mossos s’havien d’aturar.

L’acord entre els dos països preveu que aquestes persecucions en calent es poden fer només quan, per la urgència, no s’ha pogut avisar amb prou antelació la policia francesa. Feia anys que els Mossos reclamaven poder perseguir suposats delinqüents que creuen la frontera.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?