Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

Textil

L'Assamblea d'Ateval mostra la unió d'institucions i el textil

La presentació de Pepe Serna com a nou president va comptar amb assistents com el conseller Rafa Cilment

Pepe Serna, nou president d'Ateval, fent el discurs

Pepe Serna, nou president d'Ateval, fent el discurs / Ateval

L’Assemblea d’Ateval, on es va confirmar la noticia de la presidència de l’entitat de Pepe Serna, es va convertir també en un lloc de reunió i de defensa del textil i del clúster de textil sanitari.

Moltes van ser les figures que es van donar cita a la finca La Clariana d’Ontinyent on va tindre lloc aquesta sessió. Un d’ells va ser El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, qui va destacar "l'aposta del Govern valencià per les empreses que fabriquin en la Comunitat i la necessitat de reduir l'externalització total de bona part de la producció industrial".

Climent, acompanyat per la directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, va ser l'encarregat de clausurar la trobada.

A nivell local, la figura més destacada a la reunió va ser l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui va començar agraint tot el treball de Càndid Penàlba i que destacava que amb el nomenament de Serna “de segur que podrem seguir comptant amb ATEVAL per treballar colze a colze com sempre hem fet en benefici de la ciutadania".

L’alcalde va afirmar que “empreses i administracions hem de seguir treballant perquè el sector tèxtil puga fer de la crisi una oportunitat”. Escoltem les paraules del primer edil d’Ontinyent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?