Deportes

El moviment clau del Barça per tancar l'operació 'Arthur-Pjanic'

L'intercanvi d'aquests dos jugadors va acabar concretant-se gràcies a un moviment estratègic del Barça que va esdevenir en un acord entre Arthur i la Juventus.

El moviment clau del Barça per tancar l'operació 'Arthur-Pjanic'

El moviment clau del Barça per tancar l'operació 'Arthur-Pjanic'

05:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1593692098468/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

ADRIÀ SOLDEVILA | És una evidència que el traspàs d'Arthur a la Juventus és una qüestió purament econòmica, però també és cert que el club italià es va interessar per Arthur temps enrere. Davant aquesta opció de traspassar a Arthur, el Barça va creure que necessitaria un recanvi immediat i va ser llavors quan es va pensar en Pjanic. En tot plegat, però, hi va haver un moviment del Barça que va ser clau per acabar concretant-se aquest intercanvi de jugadors.

Arthur i el seu entorn mai van veure clar el canvi d'aires. De fet, Arthur va demanar una quantitat de sou que la Juventus no estava disposada a pagar. És aquí on entra el moviment clau del Barça: el club va fer un pas molt important i va arribar a un acord amb Pjanic, la qual cosa va obligar a la Juventus a fer moviments per Arthur i així cobrir la vacant del bosnià. El club italià va anar augmentant les ofertes econòmiques fins que va quadrar amb el que volia Arthur. Estem parlant triplicar el sou del jugador i convertir-se en un dels cracks millors pagats a la SERIE A.

Què hi pinta Robert Fernández?

De cara a tancar tots els temes contractuals amb la Juventus, Arthur va demanar un advocat a Robert, amb qui hi manté una amistat de confiança. Robert Fernández li va aconseguir un advocat que també és representant de jugadors. Però aquest inicialment va complicar l'operació: a l'intentar aconseguir un finiquito del Barça per confirmar la marxa d'Arthur. La quantitat que es demanava era molt alta, el Barça no hi va accedir i l'operació es va bloquejar. Poc després, però, Arthur va rebaixar la tensió i va proposar una alternativa a la baixa per arribar a un acord. Finalment van arribar a un acord i es va tancar l'operació Arthur-Pjanic entre Barça i Juventus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00