Sociedad
POLITICA

Gili descarta aplicar canvis en el funcionament de Caldea

La cònsol d'Escaldes assegura que les decisions preses per la direcció "funcionen" però es es mostra oberta a fer propostes

La cònsol major, Rosa Gili, i el director general de Caldea, Miguel Pedregal / ARNALD SANLLEHY

Escaldes-Engordany

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha afirmat que el termolúdic és un projecte “que funciona” i que per tant no pensen aplicar cap modificació ni canvi al que s’està fent fins ara per part de la direcció. Per tant aposta per seguir la línia de les diferents corporacions anteriors que hi han confiat. Això sí, assegura també que volen fer aportacions que s’hauran de plasmar des de l’òrgan director, la Semtee, i serà aleshores quan s’analitzin i es decideix si s’aproven o no.

Gili ha fet aquestes declaracions durant la preobertura que s’ha fet avui només pels socis de Caldea, la oficial serà demà. que tindrà com a principal estrella la nova piscina panoràmica sobre el riu Valira. Segons el director general, Miguel Pedregal, la nova “atracció” ja ha encantat els primers banyistes.

De cara al retorn a l’activitat, el director general ha indicat que s’ha recuperat entre el 70 i el 80% dels treballadors afectats per un erto i s’espera l’arribada de nous turistes per recuperar la resta.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00