Sociedad
TGN 2018

Dos anys dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

El govern municipal assegura que al setembre es podrà començar a utilitzar el Palau d'Esports d'una Anellla Mediterrània que els veïns valoren molt positivament.

Interior del Palau d'Esports l'any 2018. / ACN

Tarragona

El Palau d'Esports de Tarragona es podrà començar a utilitzar a partir del setembre. Dos anys després dels Jocs Mediterranis, a dia d’avui encara no pot acollir activitat regular i està infrautilitzat perquè continua pendent que passi a mans de l'ajuntament. És la joia de la corona, un equipament nou amb capacitat per més de 5.000 espectadors.

Durant les properes setmanes s'iniciaran els tràmits per desencallar el traspàs de la titularitat i d'aquí dos mesos ja estarà a ple rendiment. L'objectiu ara del govern municipal és treure profit de les instal.lacions. El seu portaveu, Xavier Puig, ha dit als micròfons del Soroll que no volen mirar enrere però continuen pensant que van ser “una oportunitat perduda”.

La satisfacció dels veïns

La piscina olímpica o l'estadi d'atletisme són altres de les instal.lacions d'una Anella Mediterrània que els veïns del Barri de Campclar valoren molt positivament.

El record de Ballesteros

L'ex alcalde socialista i artífex dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, els recorda com una gran oportunitat que ha deixat llegat: “el Comitè Internacional ens va dir que la organització va ser excel.lent. Més enllà de les anècdotes, per a mí va respondre al que volíem, tenir projectes de ciutat per orientar les inversions”.

Pel que fa al traspàs de la titularitat del Palau d'Esports i el fet que s'hagi trigat dos anys, llença les culpes a la Generalitat i ho qualifica de “presa de pèl”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00