Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

TGN 2018

Dos anys dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

El govern municipal assegura que al setembre es podrà començar a utilitzar el Palau d'Esports d'una Anellla Mediterrània que els veïns valoren molt positivament.

Interior del Palau d'Esports l'any 2018.

Interior del Palau d'Esports l'any 2018. / ACN

El Palau d'Esports de Tarragona es podrà començar a utilitzar a partir del setembre. Dos anys després dels Jocs Mediterranis, a dia d’avui encara no pot acollir activitat regular i està infrautilitzat perquè continua pendent que passi a mans de l'ajuntament. És la joia de la corona, un equipament nou amb capacitat per més de 5.000 espectadors.

Durant les properes setmanes s'iniciaran els tràmits per desencallar el traspàs de la titularitat i d'aquí dos mesos ja estarà a ple rendiment. L'objectiu ara del govern municipal és treure profit de les instal.lacions. El seu portaveu, Xavier Puig, ha dit als micròfons del Soroll que no volen mirar enrere però continuen pensant que van ser “una oportunitat perduda”.

La satisfacció dels veïns

La piscina olímpica o l'estadi d'atletisme són altres de les instal.lacions d'una Anella Mediterrània que els veïns del Barri de Campclar valoren molt positivament.

El record de Ballesteros

L'ex alcalde socialista i artífex dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, els recorda com una gran oportunitat que ha deixat llegat: “el Comitè Internacional ens va dir que la organització va ser excel.lent. Més enllà de les anècdotes, per a mí va respondre al que volíem, tenir projectes de ciutat per orientar les inversions”.

Pel que fa al traspàs de la titularitat del Palau d'Esports i el fet que s'hagi trigat dos anys, llença les culpes a la Generalitat i ho qualifica de “presa de pèl”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?