Sociedad

"L'Espanyol ja porta el descens incorporat de sèrie i per mi on es materialitzi és igual"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació actual de l'Espanyol amb Francesc Via

Analitzem la situació actual de l'Espanyol amb Francesc Via

Analitzem la situació actual de l'Espanyol amb Francesc Via

04:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1593787567419/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què t’hi Jugues!’ hem parlat amb en Francesc Via sobre la situació actual de l’Espanyol que després de la derrota d’ahir contra la Real Societat és el cuer de Primera Divisió i està a 10 punts de la salvació quan falten 5 jornades per acabar la competició. “L’Espanyol ja porta el descens incorporat de sèrie i per mi on es materialitzi és igual. De fet, preferiria que fos el més ràpid possible perquè jo només penso en la propera temporada. Jo crec que tots els pericos el que volem ja és l’execució immediata”, ha dit Francesc Via al ‘Què t’hi Jugues!’.

 “L’Espanyol ho intenta, però aquest convenciment, aquest futbol i aquesta força física li dura 30 minuts. Ahir s’avança però tots veiem que allò no tirava i que seguiríem cometent errades i que alguna d’aquestes errades seria aprofitada per la Real Societat, que està en un mal moment”, ha explicat Via sobre el partit d’ahir.

Per altra banda, Via també ha parlat sobre la possibilitat que se certifiqui matemàticament el descens de l’Espanyol al partit del Camp Nou contra el Barça. “La presumpta humiliació que pogués significar el descens al Camp Nou per molta gent evidentment seria ja el colofó de tot el desastre, però és que en el fons si ho pensem bé, ja està bé que sigui així, i que sigui realment el ridícul i el desastre i que no hi hagi cap mena d’excusa on amagar-se perquè a veure si així reaccionen els nostres dirigents i realment proposen un Espanyol nou per la temporada que ve”, ha afirmat Via.

Fins el dia d’avui, sempre que l’Espanyol havia baixat a Segona Divisió ho havia fet competint fins a l’última jornada, però aquest any podria ser que el descens es produís abans. “És la pitjor temporada de la seva història. A més, mai ha baixat com a últim classificat. L’Espanyol quan ha baixat sempre ha quedat o bé a la promoció, quan hi ha hagut promoció, i per tant en aquest cas no ha estat descens directe, i si no ha estat el tercer per la cua. En canvi ara hi ha serioses possibilitats que siguem els últims, és lamentable”, ha dit Francesc Via.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00